Geef de producten van Sen&Zo cadeau!

Even een moment voor jezelf omdat je het verdient!
Geluk zit in kleine verwen momentjes.

  • cadeauverpakkingen
  • Kaartjes met pakkende teksten

Op zoek naar een cadeau. Sen&Zo heeft verschillende giftsets.

Pakket 1 (Body good mood giftset)

Een heerlijke  Bodyspray en een Showerfoam De bodyspray bevat  Aloë Vera olie en Macadamia olie De  showerfoam is een unieke ultra verzorgende douchesensatie met gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim.

Pakket 2 (Body pakket)

Een heerlijke  Bodyspray en een Showerfoam en een hand en body cream De bodyspray bevat  Aloë Vera olie en Macadamia olie De  showerfoam is een unieke ultra verzorgende douchesensatie met gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim. De hand en body crème is een rijke, hydraterende hand en body cream  die snel door de huid wordt opgenomen. Boordevol natuurlijke ingrediënten zoals cacaoboter en kokosolie.

Brievenbus cadeau boxen Sen & Zo Cadeaubox Home-fragrance en Interieur / Car spray 50ml

Brievenbus cadeau verpakking:
In deze bijzondere tijd willen we iedereen wel een speciaal cadeau geven. Deze cadeaubox met een boodschap zal iedereen blij maken . En dus eenvoudig per brievenbus post te versturen of zelf stiekem door de brievenbus te stoppen! Inhoud: 50 ml Home-Fragrance & 50 ml Interieur / Car spray

Home-Fragrance 50 ml
Is perfect voor gebruik in het hele huis van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Werkt ongeveer anderhalf tot twee maanden. Rangschik de elegante fiber stokjes in de met parfum gevulde fles. Door het materiaal van de fiber, wordt de geur nog sterker verspreid en hoeven deze niet gekeerd te worden.

Interieur / Car Spray 50 ml
Is het niet tijd om je auto weer eens fris te laten ruiken en dat je na het instappen een behaaglijk gevoel krijgt? Wij hebben hier de lekkerste autoparfum voor u. Twee tot drie keer sprayen op je vloermat is voldoende om je auto lekker te laten geuren. Ook te gebruiken als room spray.

All rights reserved © 2021 - 2022 Sen & Zo | Built by Site@ble