Even een moment voor jezelf omdat je het verdient!

Bodylotion
Een natuurlijke luchtige en voedende bodylotion die snel door de huid wordt opgenomen. Voor elk huidtype geschikt. De lotion is geschikt voor het gehele lichaam en smeert goed uit en trekt snel in. Perfect na het douchen om de huid te hydrateren. Ingrediënten: Cacao butter Kokos olie Vitamine D. Bevat geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

Showerfoam
Voor een unieke ultra verzorgende douchesensatie met gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim. Druk kort op de bovenkant om de juiste hoeveelheid gel op je handen te plaatsen. Vrij snel verandert de gel omdat deze in aanraking komt met lucht een grote luchtige foam. Een kleine hoeveelheid is voldoende voor het gehele lichaam. De foam is perfect voor het scheren van de benen en kan ook op een douchespons worden aangebracht om nog meer schuim te creëren. Ingrediënten: Kokos.

Hand- en bodycream
Een weldaad voor de huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en onderarmen en wrijf totdat de crème niet meer zichtbaar is en door de huid is opgenomen. Ingrediënten: Cacao butter Kokos olie Vitamine D. Bevat geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

Bodyspray
Een hydraterende bodyspray die gemakkelijk en snel aan te brengen is. Bevat voedende bestanddelen zoals Aloë Vera, Macadamia olie en Canola olie.

Handzeep
Deze handzeep reinigt niet alleen je handen maar zorgt door de kokosolie en koolzaadolie dat je handen niet uitdrogen. De 200 ml flacon is gemakkelijk bij de wasbak of toilettafel neer te zetten en past perfect in elk interieur.

Copyright 2021 - 2022 © Sen & Zo | Built by Site@ble